• Bada på Gottsundabadet

  I Uppsalas södra stadsdelar, Gottsunda Centrum, ligger trivsamma Gottsundabadet. Här kan du njuta av bad, gym och bastu. Fyll på med energi i serveringen som erbjuder lättare förtäring. Vi har även populära simskolor och aktiviteter för alla åldrar. För badgäster med funktionsnedsättning finns lift för i- och urstigning i bassängerna. Bussförbindelserna hit är goda och det finns gratis parkering utanför om du hellre tar bilen.

  Flexomklädningrum

  På Gottsundabadet har vi ett flexomklädningsrum med dessa exempel på användningsområden:
  – För dig som inte vill/kan byta om på herr- eller damomklädningsrummet.
  – För dig som förälder med ett äldre barn som du inte vill/kan släppa själv på herr/dam.
  – För dig som har personlig assistent av annat kön och behöver hjälp med ombyte och dusch.
  – För er som familj som vill/behöver byta om tillsammans.

  Flexomklädningsrummet är öppet som övriga omklädningsrum. Det finns tio skåp och en dusch med duschdraperi. Medtag hänglås till skåpet eller köp ett i receptionen. Meddela alltid personalen i förväg om du vill nyttja flexomklädningsrummet. Observera att dörrarna till flexomklädningsrummet inte går att låsa. Personalen kan inte garantera att dörrarna hålls stängda under tiden du byter om. Ett tips är att trä en handduk runt dig när du byter om, precis som du gör på stranden.

  Badkalas med Kaj Krokodil

  Kaj Krokodil är vår stora snälla maskot på Gottsundabadet och nu kan du boka barnkalas med honom. Kalasen bokas på lördagar och passar för barn ca 4-8 år.
  >> Läs mer om Kajs Badkalas

  Motionssim

  Vi har alltid plats för motionssim i stora bassängen. Vi har alltid minst en motionsbana, under discot har vi två banor för motionssim. Ibland kan det vara många skolklasser och simskolor i bassängen och då är det bara en bana motionssim. Om du vill veta hur bokningsläget ser ut kan du ringa oss på 018-727 60 40 eller gå in via länken för lediga bassängtider och titta.

  Lediga bassängtider

  Här kan du se lediga bassängtider (öppnas i nytt fönster) och du kan även göra din bokningsförfrågan direkt i schemat.

  Visste du förresten att…?

  Gottsundabadet har Uppsalas längsta vattenrutschbana som är hela 55 meter lång! Enjoy!

  Välkommen in

  Klicka på bilden nedan och följ med på en 360-graders rundtur.

 • Kontakta oss