• Bada på Gottsundabadet

  I Uppsalas södra stadsdelar, Gottsunda Centrum, ligger trivsamma Gottsundabadet. Här kan du njuta av bad, gym och bastu. Fyll på med energi i serveringen som erbjuder lättare förtäring. Vi har även populära simskolor och aktiviteter för alla åldrar. För badgäster med funktionsnedsättning finns lift för i- och urstigning i bassängerna. Barn som använder blöja måste ha en badblöja på sig, har du ingen med dig kan du köpa en i kassan. Bussförbindelserna hit är goda och det finns gratis parkering utanför om du hellre tar bilen.

  Motionssim

  Vi har alltid plats för motionssim i stora bassängen. Vi har alltid minst en motionsbana och under lördagens pooldisco har vi två banor för motionssim. Ibland kan det vara många skolklasser och simskolor i bassängen och då är det bara en bana motionssim.

  Flexomklädningrum

  På Gottsundabadet har vi ett flexomklädningsrum med dessa exempel på användningsområden:
  – För dig som inte vill/kan byta om på herr- eller damomklädningsrummet.
  – För dig som förälder med ett äldre barn som du inte vill/kan släppa själv på herr/dam.
  – För dig som har personlig assistent av annat kön och behöver hjälp med ombyte och dusch.
  – För er som familj som vill/behöver byta om tillsammans.

  Flexomklädningsrummet är öppet som övriga omklädningsrum. Det finns tio skåp och en dusch med duschdraperi. Medtag hänglås till skåpet eller köp ett i receptionen. Meddela alltid personalen i förväg om du vill nyttja flexomklädningsrummet. Observera att dörrarna till flexomklädningsrummet inte går att låsa. Personalen kan inte garantera att dörrarna hålls stängda under tiden du byter om. Ett tips är att trä en handduk runt dig när du byter om, precis som du gör på stranden.

  Visste du att…?

  Gottsundabadet har Uppsalas längsta vattenrutschbana som är hela 55 meter lång! Enjoy!