• Aktuell information

  2019-12-18

  Extraplatser att boka måndag 6 januari!

  Vårens simskoleplatser tog snabbt slut, men nu har vi lyckats utöka med ett antal platser. Dessa kommer att släppas för bokning måndag 6 januari klockan 10.00. Grupperna detta gäller är Baddaren, Späckhuggaren och Bläckfisken. Se simskolegrupperna och boka.

  2019-11-26

  Vårens simskolor – eventuella avbokningar

  Vårens simskoleplatser för bokning online tog snabbt slut. Vid eventuella avbokningar kommer vi att lägga tillbaka platserna så att de kan bokas på nytt. Håll koll på den simskolegrupp du är intresserad av.

  2019-09-05

  Hej och välkomna till simskolan på Gottsundabadet!

  Grunden i vår simskola är vattensäkerhet och vattenvana, då ska barnen kunna balansera, flyta och orientera sig i vattnet därefter kommer simträning och simkunnighet. Vi kommer att prova på att simma crawl, men har bröstsim som vårt huvudsimsätt. För en del barn är vägen till målen lite längre, ha tålamod. Genom att stötta och berömma ska vi tillsammans kunna nå dit. Även om ert barn inte når målet denna gång, så kommer alla barn att nå olika delmål på vägen.

  Alla som deltar i simskolan ska duscha innan lektionen.

  För samtliga simkurser gäller att föräldrar/medföljare stannar kvar i simhallen under hela lektionen. Behöver barnet lämna bassängen under pågående simlektion, meddela simläraren.

  Vi tar simmärken under kursens gång, men pratar inte så mycket med barnen om det, efter kursen får de diplom och en märkeslapp på vilka märken som de har uppnått.

  Vecka 41 kommer vi att fokusera på livräddning i olika nivåer.
  Höstlovet vecka 44 är det uppehåll i simskolan, vi lägger till den gången mot slutet av terminen simskolan är totalt 12 ggr.

  Följ oss gärna på Instagram och Facebook, där kommer vi att informera om viktiga händelser i simskolan.
  facebook.com/gottsundabadet
  instagram.com/gottsundabadet_fyrishov

  Har ni frågor, kontakta oss gärna

  Telefon 018-727 60 40
  Mail gottsundabadet@fyrishov.se

  Varmt välkomna!

 • Kontakta oss