• Aktuell information

  2020-03-04

  Sommarsimskola 2020

  Måndag 27 april kl. 10.00 öppnar anmälan till vår sommarsimskola. Du anmäler dig online här.
  Välj mellan perioderna v.25-26 eller v.27-28. Nyhet! I sommar har vi en grupp för vuxna under första perioden. Pris 1595 kr för 9 lektioner á 40 minuter. I priset ingår även Sommarpasset som du kan bada med varje dag hela sommaren.

  Simskola hösten 2020

  Måndag 25 maj kl. 10.00 öppnar anmälan till höstens simskola. Simskolan startar vecka 36. Mer information om pris och tider kommer senare.

  2020-01-23

  Hej och välkomna till simskolan på Gottsundabadet!

  Grunden i vår simskola är vattensäkerhet och vattenvana, då ska barnen kunna balansera, flyta och orientera sig i vattnet därefter kommer simträning och simkunnighet. Vi kommer att prova på att simma crawl, men har bröstsim som vårt huvudsimsätt. För en del barn är vägen till målen lite längre, ha tålamod. Genom att stötta och berömma ska vi tillsammans kunna nå dit. Även om ert barn inte når målet denna gång, så kommer alla barn att nå olika delmål på vägen.

  Alla som deltar i simskolan ska duscha innan lektionen.

  För samtliga simkurser gäller att föräldrar/medföljare stannar kvar i simhallen under hela lektionen. Behöver barnet lämna bassängen under pågående simlektion, meddela simläraren.

  Vi tar simmärken under kursens gång, men pratar inte så mycket med barnen om det, efter kursen får de diplom och en märkeslapp på vilka märken som de har uppnått.

  Vi kommer att fokusera på livräddning vecka 10, det är uppehåll på sportlovet vecka 8, påsklovet vecka 15 samt måndag 13 april (Annandag påsk) och torsdag 30 april (Valborg).

  Följ oss gärna på Instagram och Facebook, där kommer vi att informera om viktiga händelser i simskolan.
  facebook.com/gottsundabadet
  instagram.com/gottsundabadet_fyrishov

  Har ni frågor, kontakta oss gärna

  Telefon 018-727 60 40
  Mail gottsundabadet@fyrishov.se

  Varmt välkomna!

 • Kontakta oss