• Simhallen

  Vår bassäng i simhallen har måtten 25×10 meter och passar både badande barn, motions- och träningssimmare. Djup 90-160 cm. Här finns alla förutsättningar för bra simträning. De flesta som jobbar i simhallen har gedigen simbakgrund så fråga oss gärna om simteknik eller träning – vi hjälper gärna till! Omklädningsrummen har låsbara skåp (ta med hänglås eller köp här) och en varm härlig bastu.

  Barnbassänger och vattenrutschbana

  Intill vår stora simbassäng finns två mindre bassänger på 10×5 och 7×4 meter för barn och undervisning. Här är djupet 60-90 cm och vattnet varmare. Titta gärna in i simhallen via 360-graders bilderna här nedan. I andra ändan hittar du vår 55 meter långa vattenrutschbana. Längst i Uppsala!

  Vattentemperaturer

  Stora bassängen: 28 grader
  Undervisningsbassängen: 32 grader
  Träningsbassängen: 32 grader

  Flexomklädningrum

  För dig som önskar byta om i ett eget omklädningsrum finns vårt flexomklädningsrum. Exempel på användningsområden är:
  – För dig som inte vill/kan byta om på herr- eller damomklädningsrummet.
  – För dig som förälder med ett äldre barn som du inte vill/kan släppa själv på herr/dam.
  – För dig som har personlig assistent av annat kön och behöver hjälp med ombyte och dusch.
  – För er som familj som vill/behöver byta om tillsammans.

  Flexomklädningsrummet är öppet som övriga omklädningsrum. Det finns tio skåp och en dusch med duschdraperi. Medtag hänglås till skåpet eller köp ett i receptionen. Meddela alltid personalen i förväg om du vill nyttja flexomklädningsrummet. Observera att dörrarna till flexomklädningsrummet inte går att låsa. Personalen kan inte garantera att dörrarna hålls stängda under tiden du byter om. Ett tips är att trä en handduk runt dig när du byter om, precis som du gör på stranden.