• Vill du jobba med oss?

  Som medarbetare hos oss har du en viktig roll i att vara ansiktet utåt, du ska vilja göra ditt bästa i alla lägen. Våra ledord är tillgänglighet, mångfald, värdskap och miljö. Gottsundabadet är en avdelning inom Uppsala kommun arenor och fastigheter AB. För att jobba på Gottsundabadet ska du ha fyllt 18 år. Du kan söka lediga jobb eller lämna en intresseanmälan. Om du gör en intresseanmälan får du ett mejl när det finns ett ledigt jobb som passar din profil.

  Extrajobb Badvärd Fyrishov och Gottsundabadet

  Vi söker badvärdar som kan jobba vid behov. Som medarbetare och badvärd på Fyrishov och Gottsundabadet kommer du att träffa många olika slags besökare. Du ska därför tycka om att ge bra service, kunna hantera ett ständigt flöde av aktiviteter i verksamheten och ha ett vänligt kundbemötande. Du ska ha lätt för att samarbeta och är flexibel. Arbetsuppgifterna är främst inriktade på service, badbevakning och lokalvård. Även andra uppgifter inom området ingår.

  Läs mer och ansök senast 11 december 2022

  Simledare

  Vi söker simledare till Fyrishovs simakademi. Tjänsten är på 75 % och stäcker sig fram till 230531. Du kommer att arbeta i ett team med att bedriva simundervisning för Uppsala kommuns förskoleklassbarn. Arbetstiden är förlagd måndag-fredag 08.30-15.00. Meriterande är om du har simlärarutbildning samt erfarenhet av simundervisning.

  Läs mer och ansök senast 11 december 2022

  Visa att du finns tillgänglig

  Om vi inte har några lediga tjänster som passar kan du alltid göra en intresseanmälan.

  >> Gör en intresseanmälan på Fyrishovs hemsida