• Gottsundabadets gym

  Styrketräning är ett bra komplement till simning och hos oss på Gottsundabadet kan du både simma och gymma. I gymmet finns bland annat styrkemaskiner, konditionsmaskiner och fria vikter. Här finns också kettlebells, TRX band, pilastesbollar och plats för dig som vill stretcha. Våra instruktörer är utbildade och när du köper något av våra gymkort ingår en lektion med personlig tränare för att komma igång eller utveckla din träning. Åldersgräns på gymmet är 16 år.

  Boka en gratis gyminstruktion

  För dig som vill ha träningstips eller veta mer om hur maskiner och utrustning i gymmet fungerar – boka in vår gyminstruktör! Gyminstruktionen är kostnadsfri. Boka genom att fylla i formuläret längre ner på sidan.

  Titta in i gymmet

  Välkommen in på en 360-graders tour, klicka i bilden nedan.

  Gymkort ger mer

  Med ett gymkort hos oss har du tillgång till hela vår simhall och passet Träna i vatten ingår.

  Priser gym

  Gym inkl. simhall och Träna i vatten.
  Vuxen 16 år+
  Enkelbiljett105:-
  10-kort945:-
  Periodkort 30 dagar500:-
  Halvårskort2320:-
  Årskort morgon*1790:-
  Årskort3370:-
  Kombiårskort, Fyrishov, Gottsundabadet och Friskis&Svettis. Läs mer4900:-
  Övrigt
  Tillägg för dig med badkort, per gång.40:-
  * Entré vardagar före kl. 09, helger före kl. 12.

  Betala med ditt friskvårdsbidrag

  Är din arbetsgivare en av dem som förstått nyttan av att ha friska och aktiva anställda? Det gillar vi och därför accepterar vi flera olika friskvårdscheckar och hälsokuponger som betalning hos oss. Vi tar emot ActiWayMin Friskvård och Wellnets kuponger.

  Bra att veta

  Barn och ungdomar utan sällskap av vuxen medföljare ska ha fyllt 12 år, kunna simma samt kunna tillgodogöra sig gällande säkerhetsinstruktioner. Alternativt ska en medföljande simkunnig vuxen, minst 18 år, finnas med som ansvarig under hela vistelsen. Den medföljande ska vara ombytt och redo att ingripa vid behov. Max 3 barn under 12 år per vuxen medföljande tillåts.

  Årskort och periodkort är personliga. Gottsundabadet ansvarar ej för kvarglömda kläder och saker. Vid köp av personligt kort godkänner du som kund att vi lägger in dina personuppgifter och foto i ett kundregister.

  Fakturering

  För fakturering krävs giltig legitimation samt rekvisition med organisationsnummer alternativt ansvarsnummer samt en giltig faktureringsadress. För de kunder som kräver en viss märkning (projektnr eller liknande) är det viktigt att detta uppges vid faktureringstillfället/besöket. Observera att vi inte fakturerar privatpersoner.

  >> Ansök om att bli fakturakund här

  Fråga oss gärna i kassan så berättar vi mer!

 • Boka gratis gyminstruktör

  Boka vår gyminstruktör måndag-torsdag kl. 17-18, 18-19 eller söndag kl. 10-11, 11-12.