• Gottsundabadets gym

  Gottsundabadets gym är rymligt och försett med moderna maskiner. Här finns bland annat styrkemaskiner, konditionsmaskiner och fria vikter. Alla instruktörer är utbildade. Köper du något av våra gymkort ingår en lektion med personlig tränare för att komma igång eller utveckla din träning. Åldersgräns på gymmet är 16 år.

  Priser

  Gym inkl. simhall och vattengympa.
  Vuxen 16 år+
  Enkelbiljett100:-
  10-kort900:-
  Periodkort 30 dagar475:-
  Halvårskort - Nyhet!2210:-
  Årskort morgon*1705:-
  Årskort3210:-
  Kombiårskort, Fyrishov, Gottsundabadet och Friskis&Svettis. Läs mer4900:-
  Övrigt
  Tillägg för dig med badkort, per gång.40:-
  * Entré vardagar före kl. 09, helger före kl. 12.

  Betala med ditt friskvårdsbidrag

  Är din arbetsgivare en av dem som förstått nyttan av att ha friska och aktiva anställda? Det gillar vi och därför accepterar vi flera olika friskvårdscheckar och hälsokuponger som betalning hos oss. Vi tar emot ActiWayMin Friskvård och Wellnets kuponger.

  Bra att veta

  Barn och ungdomar utan sällskap av vuxen medföljare ska ha fyllt 12 år, kunna simma samt kunna tillgodogöra sig gällande säkerhetsinstruktioner. Alternativt ska en medföljande simkunnig vuxen, minst 18 år, finnas med som ansvarig under hela vistelsen. Den medföljande ska vara ombytt och redo att ingripa vid behov. Max 3 barn under 12 år per vuxen medföljande tillåts.

  Årskort och periodkort är personliga. Gottsundabadet ansvarar ej för kvarglömda kläder och saker. Vid köp av personligt kort godkänner du som kund att vi lägger in dina personuppgifter och foto i ett kundregister.

  Fakturering

  För fakturering krävs giltig legitimation samt rekvisition med organisationsnummer alternativt ansvarsnummer samt en giltig faktureringsadress. För de kunder som kräver en viss märkning (projektnr eller liknande) är det viktigt att detta uppges vid faktureringstillfället/besöket. Observera att vi inte fakturerar privatpersoner.

  >> Ansök om att bli fakturakund här

  Fråga oss gärna i kassan så berättar vi mer!