• Sommarpasset - bada hela sommaren!

  Välkommen till en sommar med sol och bad. Med Sommarpasset badar du i alla bassänger på Gottsundabadet och Fyrishov under perioden 1 juni – 31 augusti 2024. Du köper det i receptionen på Fyrishov eller Gottsundabadet. Vi ses i sommar! (50-metersbassängen på Fyrishov är stängd för reparation hela sommaren)

  Sommarpasset 2024Barn
  0-3 år
  Barn
  4-15 år
  Vuxen
  16 år+
  Giltigt 1/6- 31/8Fri entré440:-550:-
  Sommarpasset inklusive gym1080:-
  Sommarpasset är personligt och förses med foto, gäller för entré en gång per dag. Gäller för entré en gång per dag. From 1 januari 2024 tar vi ut en avgift på 50 kr/st för nya plastkort. Gäller vid köp av alla typer av kort, inte bara Sommarpasset. Har du ett plastkort sedan tidigare behöver du inte köpa ett nytt.

  Obligatoriskt kundavtal

  Alla som köper Sommarpasset måste fylla i och skriva under ett avtal som tydliggör badsäkerhet och ordningsregler. Barn under 18 år behöver målsmans underskrift. Skriv gärna ut och läs igenom avtalet redan nu så går köpet snabbare. Avtalet finns även i receptionen och entrén.

  Sommarpasset avtal 2024.pdf

  Erbjudande med Sommarpasset – glass och minigolf

  Juni: Glassen Calippo, köp 2 betala för 1.
  Juni – augusti: Minigolf på Fyrishovs camping, spela 2 betala för 1. Ta med dig kupongen (som du fick när du köpte Sommarpasset) och Sommarpasset.

  Öppettider i sommar

  Mellan 10 juni och 18 augusti har vi sommartider, du kan se sommarens öppettider här.

  Den 26-27/7 kommer Uppsala Reggaefestival till Fyrishovs sommarbad. Det innebär ändringar/begränsningar av öppettiderna inför, under och efter eventet. Sommarpasset gäller inte som entré, du kan köpa reggaebiljett här.

  29/8 kommer Amon Amarth till Fyrishovs sommarbad. Det innebär ändringar/begränsningar av öppettiderna inför, under och efter eventet. Sommarpasset gäller inte som entré, du kan köpa hårdrocksbiljett här.

  Gottsundabadet är rökfritt

  Hela Gottsundabadet är numera rökfritt, inomhus och utomhus (inklusive hela sommarytan). Rökförbudet gäller alla former av cigaretter; tobak och e-cigaretter/vape. Det innebär också att man inte kan gå ut från Gottsundabadet för att röka och sen komma in igen då Sommarpasset gäller en gång om dagen.